Zachęcamy do rezerwacji stolika w restauracji
Oregano and Wine, gdzie szef kuchni
Tomasz Zdrenka przygotował dla Państwa wyjątkowe menu na ten wieczór
Przystawka zimna
Carpaccio z polędwicy wołowej, mus bazyliowy, pomidor confit, smażone kapary, parmezan, rukola Pieczywo, masło
Danie główne
Kurczak kukurydziany z musem truflowym, seler w sosie carbonara, arancini z papryką i parmezanem, demi-glace z cebulkami perłowymi
Danie główne WEGE
Ravioli z ricottą i szpinakiem, boczniaki w panierce Panko, dziki brokuł, sos marinara, piana z parmezanu
Deser
Mus z gorzkiej czekolady, ganache czekoladowy z rumem, biszkopt kakaowy, sorbet wiśniowy, marshmallow z orzechem laskowym
Każdego Gościa zapraszamy również do Oregano and Wine po koncercie - na darmowy kieliszek Prosecco
Cena kolacji:
Bilet 4-osobowy: 516 zł
Bilet 1-osobowy: 139 zł
W cenie: 3-daniowa kolacja degustacyjna i kieliszek Prosecco po koncercie
(cena kolacji nie zawiera biletu na koncert Walentynkowy „Tre Voci Con Amore”)